Musical Oliver

De musical Oliver, naar het geweldige verhaal van Oliver Twist van Charles Dickens is de nieuwe productie van de Musicalgroep Hoogeveen.

Inmiddels zijn de audities achter de rug en zeer binnenkort kunnen we bekend maken wie er in de cast een plekje hebben gekregen en wie de 5 hoofdrollen (Oliver, Fagin, Nancy, Bill Sikes en Mr. Bumble) gaan invullen.

De repetities starten met een startdag op 9 september 2023!

De voorstelligen worden gespeeld in Theater De Tamboer te Hoogeveen op
vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2024

Nadere mededelingen hierover volgen!

Gegegevens voor deelnemers staan hieronder!

* alle gegevens omtrent de productie

* de link naar de auditieliederen

Wil je je aanmelden voor de audities voor de musical Oliver, klik dan op de blauwe button hieronder en vul het formulier in. Stuur het ingevulde formulier naar
[email protected]

het verhaal van Oliver

In de armoedige jaren dertig van de 19e eeuw groeit de weesjongen Oliver Twist op in een oud, somber werkhuis. De omstandigheden waarin hij leeft zijn erbarmelijk en hij komt er al snel achter dat hij voor zichzelf moet opkomen om te ontsnappen aan de strenge leiding van het instituut. Via enkele omzwervingen komt hij uiteindelijk in Londen terecht. Daar ontmoet hij de excentrieke Dodger, die hem voorstelt aan een bende vrienden die samen door de straten van Londen zwerven en hun onderkomen hebben gevonden in een verlaten riool.
Wat gaat het avontuur hem brengen? Zal het Oliver lukken om zijn geluk te vinden?